O nama

NEKOLIKO RIJEČI O OBRTU

Klemhse je osnovan u rujnu 2017. godine i posluje kao obrt za usluge iz područja zaštite i sigurnosti, odnosno zaštite na radu ili kako volimo reći, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Osnivač i jedini vlasnik obrta je Igor Klem. ( Linkedin profil )

Pa kako je sve počelo…

"Od nešto više od 20 godina šarolikog radnog iskustva, 19 godina radio sam na poslovima vezanim za zaštitu i sigurnost od čega 12 godina izravno na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, uglavnom u velikim domaćim, privatnim i državnim tvrtkama (Getro, Konzum, Narodne novine), na rukovodećim pozicijama.

Istovremeno radim i kao stručni suradnik za zaštitu na radu ili kao konzultant u malim tvrtkama raznih profila koje se najčešće i nalaze u nekoj vrsti problema jer uglavnom nisu zakonski obvezne imati zaposlenog stručnjaka za zaštitu na radu, isto dovoljno dobro ne znaju li i što sve moraju i kako to odraditi, a da bi bile usklađene s propisima iz područja zaštite na radu.

Kroz razne poslovne suradnje i konzalting prepoznao sam potrebe klijenata krajem 2017. odlučio se otisnuti u privatne vode."