O nama

NEKOLIKO RIJEČI O OBRTU

Klemhse je osnovan u rujnu 2017. godine i posluje kao obrt za usluge iz područja zaštite i sigurnosti, odnosno zaštite na radu ili kako volimo reći, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Osnivač i jedini vlasnik obrta je Igor Klem. (Linkedin profil)

Pa kako je sve počelo…

"Od nešto više od 20 godina šarolikog radnog iskustva iskustva, 19 godina radio sam na poslovima vezanim za zaštitu i sigurnost od čega 12 godina izravno na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, uglavnom u velikim domaćim, privatnim i državnim tvrtkama (Getro, Konzum, Narodne novine), na rukovodećim pozicijama.

Istovremeno radim i  kao stručni suradnik za zaštitu na radu ili kao konzultant u malim tvrtkama raznih profila koje se zapravo najčešće i nalaze u nekoj vrsti problema jer, obzirom da uglavnom nisu zakonski obvezne imati zaposlenog stručnjaka za zaštitu na radu, same dovoljno dobro ne znaju moraju li i što sve moraju i kako to odraditi, a da bi bile usklađene s propisima iz područja zaštite na radu.

Kroz razne poslovne suradnje i konzalting prepoznao sam potrebe klijenata i krajem 2017. odlučio se otisnuti u privatne vode."